Info implementare

Comments

Ceremonia de lansare a lucrarilor de constructie

La data de 20 octombrie 2011 a avut loc ceremonia de lansare a lucrărilor de construcţie la cladirea ce va fi noul sediu al Institutului de Cercetare Stiintifică şi Tehnologică Multidisciplinară din cadrul Universitaţii Valahia din Târgovişte. Ceremonia s-a desfasurat în prezenta domnilor: Lector universitar doctor Florin Aurelian Popescu, preşedintele consiliului Judeţean Dâmboviţa; Jurist Marin Antonescu, vicepreşedinte al consiliului Judeţean Dâmboviţa; Jurist Antonel Jîjîie, subprefect al Judeţului Dâmboviţa; Jurist Gabriel Boriga, primar al Municipiului Târgovişte şi cu binecuvântarea Înalt Prea Sfinţiei Sale doctor Mihăiţă Nifon, Arhiepiscop şi Mitropolit al Târgoviştei.

[ www.cjd.ro; televiziuneatargoviste.ro; damboviteanul.com; adevarul.ro; ziardambovita.ro; incomod-media.ro; tvpartener.ro; antenadambovita.ro; etargoviste.ro; edumanager.ro; basilica.ro; dambovita.ultimaora.eu ]

Sectiune noua in site - Galerie foto

O data cu semnarea ordinului de incepere a executiei contractului pentru lucrari de contructii a fost inaugurata si o noua sectiune a site-ului, respectiv Galeria foto. Aceasta are menirea de a pastra o evidenta imagistica a progresului lucrarilor la constructia aferenta proiectului.

Contract 760/12.08.2011 - Lucrari de constructii

A fost semnat contractul pentru lucrari de constructii.
Executant: SIELV S.p.a - Italia

Contract 379/23.03.2011 - Servicii de proiectare

A fost finalizat contractul pentru servicii de proiectare in urma caruia s-au obtinut: Documentaţia Tehnica pentru obţinerea Autorizaţiei de Construcţie, precum si documentatiile pentru Proiectul Tehnic si Detaliile de Executie ale cladirii.
Executant: SC Princer SA - Romania

Ecouri in presa

In urma evenimentului organizat cu prilejul lansarii proiectului, ne bucuram de atentia reprezentantilor mass-media asupra unuia dintre cele mai importante proiecte derulate in cadrul Universitatii Valahia din Targoviste. Putem observa la nivelul presei on-line urmatoarele articole aparute cu promptitudine:

31 oct adevarul.ro; presaonline.ro; astazi.ro;
2 nov ziardambovita.ro; ziare-pe-net.ro; ziar.com;
3 nov edumanager.ro; infotgv.ro;
4 nov jurnaldedambovita.artpress.ro; adevarul.ro; Jurnal de Dambovita; Adevarul de Seara
13 dec prefecturadambovita.ro

Festivitatea de lansare oficiala a proiectului

La data de 3 noiembrie 2010, in cadrul Centrului International de Conferinte al Universitatii Valahia din Targoviste (Str. Maior Alexandrescu, Nr. 39) orele 15:00; va avea loc festivitatea de lansare oficiala a Proiectului.
Alaturi de echipa de management a proiectului au fost invitate oficialitatile judetene si municipale, colegii cercetatori si profesori din Universitate, mass-media, reprezentanti ai studentilor din anii terminali si masteranzi/doctoranzi, precum si reprezentanti ai firmelor din mediul privat.

[ info suplimentare in sectiunea Promovare ]

Publicare pagina web - Beta2

A fost publicata versiunea Beta2 a paginii web ce deserveste proiectul.
Ultimele actualizari constau in optimizarea si promovarea site-ului (SEO si search-engine submissions: Ask.com, Bing, Google, Moreover, Yahoo!)

Difuzare Spot publicitar TV

Primul spot TV aparut la Dambovita TV

Publicare Anunţ de presă

A fost publicat primul anunţ de presă.
[ info site: www.universuldambovitean.ro ]
 

Prezentare Spot publicitar Radio

Primul spot publicitar a fost difuzat la radio.
[ info site: www.radiowhitefm.ro ]
 

Publicarea Comunicatului de presă

A fost publicat comunicatul de presa ce marcheaza demararea proiectului.
[ info site: www.universuldambovitean.ro ]
 

Achizitie servicii de publicitate

A fost semnat contractul de servicii pentru:
- publicare anunturi de presa
- publicare spoturi publicitare TV
- publicarea spoturi publicitare Radio
Nr. ctr. 750/18.10.2010
 

Semnare contract de finantare

În data de 28 septembrie 2010, Universitatea Valahia din Târgovişte a semnat cu Autoritatea Naţională pentru Cercetare Ştiinţifică contractul de finanţare al proiectului. Acesta a fost selectat spre finanţare în cadrul competiţiei POSCCE-A2-O2.2.1-2009-4, are o valoare totală de 57.971.600 Lei şi se va derula pe o perioadă de 36 luni.

Numarul contractului de finatare este: 250/28.09.2010

[ Info site: mct.ro link-ul "Contracte  operatiunea O.2.2.1. - 2009" pozitia/rândul 38 ]
[ gov.ro; edu.ro; marketwatch.ro; studentie.ro; avocatnet.ro; euractiv.ro; ]